Cursusaanbod

Cursus op de hondenschool of... online lekker thuis!

Ik bied de cursussen aan op een hele rustige, landelijke omgeving. Hieronder tref je het meest actuele overzicht met de beschrijvingen aan. Het cursusaanbod binnen de Kwispelclub is blended learning, dat wil zeggen dat er naast de trainingsdagen de cursus ook online beschikbaar is. De meeste cursussen zijn dus tweeledig, een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Want stel je voor dat je te ver weg woont en de cursussen toch wil volgen? Of dat je het liever in je eigen tijd doet? Beide zijn op zorgvuldige wijze op elkaar afgestemd en vullen elkaar volledig aan. Opgezet met het idee om cursisten ook in de gelegenheid te stellen om in hun eigen omgeving te trainen, ondersteund door beschrijvingen van de lessen, instructies, video’s en theorielessen en vooral de 24/7 hulplijn. Een unieke en fijne manier van leren!

Of het over de opvoeding van een puppy of een puberhond gaat, maar ook de meer ervaren 😉  honden,… Er staan vele cursussen en thema’s klaar.  Funlessen, ontspannen wandelen of juist geurwerk…er is voor iedere combinatie wel een geschikte cursus. Nog niet alle cursussen zul je hieronder vinden omdat de cursuspagina nog regelmatig aangevuld wordt.

Ben je niet helemaal zeker welke cursus geschikt is voor jou en je hond? Neem contact op met de Kwispelclub voor persoonlijk advies