Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 95,00
Begin
This cursus is currently closed

jonge
Honden

TOELATING: honden vanaf 6 maanden die nog geen cursus of cursus elders hebben gevolgd

< opfris cursus

Soms heb je al meerdere honden gehad en is je kennis over honden opvoeden best wel goed! Je begint met een schattige pup en dan toch overvalt het je wanneer je puber ineens gedrag laat zien waar je je geen raad mee weet. Met speelse oefeningen besteden we veel aandacht aan het versterken van jullie band.

Cursus op de hondenschool of... online lekker thuis!

WANNEER

Lesmomenten worden georganiseerd volgens het aantal inschrijvingen. Naar het overzicht>

WELKE OEFENINGEN?

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse praktijk lessen. Alles wat je leert moet ook in de praktijk goed gaan! De oefeningen zijn niet helemaal vast en ook niet standaard maar worden aangepast op de 4 teams in de groep. Een ding is zeker, we wisselen gehoorzaamheid en spel af. Alle oefeningen worden op een speelse creatieve manier aangeleerd. We trainen zoals gezegd in kleine groepjes op een omheind terrein volgens de positieve opvoedingsmethode/connectie methode. Gewoon lekker ontspannen met je hond bezig zijn.

Je leert tijdens de cursus de basis commando’s zoals Zit – Af – Sta – Blijf – Aandacht – Hier – Wandelen aan een ontspannen lijn – Wacht – Foei – Vast/Los – Zelfbeheersing, en je leert hoe je je hond motiveert en hoe je een band samen opbouwt. We kijken tijdens de cursus ook naar zijn gedrag en houding ten opzichte van andere honden en mensen. Maar nog belangrijker … hoe reageer jij?!

Iedereen kan op zijn eigen niveau en tempo aan de slag.

Na het afronden van de jonge honden cursus kun jij je aansluitend aanmelden voor de Basiscursus. Je mag uiteraard ook kiezen voor één van onze specials.